Додаткова 9-та група українських держслужбовців розпочала навчання з питань євроінтеграції у межах проєкту Natolin4Capacity Building

10.05.2024

Додаткова девʼята група українських державних службовців розпочала навчання за місячною програмою проєкту Natolin4Capacity Building. У склад групи увійшли представники Міністерства економіки України, Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства закордонних справ України, Міністерства юстиції України, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Міністерства фінансів України, Міністерства внутрішніх справ України, а також Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції.

Ця група стала додатковою до восьми груп з двомісячними програмами навчання, запланованих в межах проєкту Natolin4Capacity Building, який покликаний поглибити знання українських держслужбовців з питань євроінтеграції на шляху України до ЄС.

У межах цього курсу учасники пройдуть практичні заняття, лекції та семінари, візьмуть участь у навчальній подорожі до Брюсселя (Бельгія), а також зустрінуться з польськими колегами – представниками профільних міністерств та інституцій.

Довідково

Проєкт Natolin4Capacity Building (Розвиток спроможності для інтеграції та реформ: підвищення адміністративної спроможності державної служби України до європейської інтеграції за допомогою комплексної освітньої програми) фінансується ЄС та реалізується Коледжем Європи в Натоліні (Польща) у співпраці з Урядовим офісом координації європейської та євроатлантичної інтеграції, НАДС та Представництвом ЄС в Україні.