Італія допоможе просувати бренд Made in Ukraine на світові ринки

Економічна та галузева співпраця

18.03.2024

Італія допоможе українським виробникам вийти на світові ринки, а також просувати бренд «Зроблено в Україні» на торгових майданчиках. Про це домовились Перша Віцепрем’єр-міністерка України – Міністерка економіки України Юлія Свириденко з Міністром підприємств та виробництва Італії Адольфо Урсо під час зустрічі в межах Саміту міністрів країн «Групи семи» щодо промисловості, технологій та  інновацій, інформує Міністерство економіки.

«Італійський уряд має успішний досвід реалізації програм підтримки місцевих виробників. Завдяки такій підтримці бренд Made in Italy став відомим у всьому світі. Домовились про те, що Італія надасть експертів, які допоможуть Україні просувати бренд Made in Ukraine за прикладом того, як це відбувалося в Італії два десятки років тому.  Також італійські партнери запропонували допомогти із просуванням українських виробників на таких торгових майданчиках, як Amazon та інші», – розповіла Юлія Свириденко.

Також сторони обговорили перспективи залучення італійського приватного сектора до  відновлення української економіки. Спільні проєкти у сфері логістики, виробництва та інші.

Крім того, обговорили проблемні питання у сфері кредитування експортерів та інвесторів від Експортно-кредитного агентства Італії SACE.

Інші новини

Всі новини