Можливість: Відкрито набір на стипендіальну програму Коледжу Європи в Натоліні для молодих професіоналів, які прагнуть долучитися до процесу інтеграції України до ЄС

18.03.2024

Відкрито набір на стипендіальну програму від Коледжу Європи в Натоліні для українських аспірантів та недавніх випускників аспірантури, які мають освітній та професійний інтерес до європейської інтеграції. Це 8-місячна програма професійного розвитку, яка покликана посилити зусилля ЄС з підтримки України та Молдови, які вже розпочали процес перемовин про вступ до Євросоюзу.

Програма складається з двох етапів:

  • навчальні модулі (оффлайн, онлайн та у змішаному форматі);
  • стажування/практика онлайн або змішаному форматі для отримання практичних навичок у спеціалізованому професійному середовищі.

Основні вимоги:

  • до 35-ти років,
  • зараховані до аспірантури або недавні випускники аспірантури в Україні (не більше 12 місяців з дня закінчення навчання),
  • рівень знання англійської мови (принаймні на рівні В1 або вище, відповідно до шкали CEFR);
  • ступінь/кар’єра в галузі європейських справ, політології, міжнародних відносин, економіки, права, історії, журналістики, мов (заявники з іншими академічними профілями, наприклад, дисциплінами, пов’язаними зі STEAM, також можуть бути розглянуті).

Дедлайн подачі заявки – до 10 травня.

Всі деталі – за посиланням.

Якщо маєте додаткові питання: natolinfellowships@coleurope.eu

Довідково

Стипендіальна програма в Коледжі Європи в Натоліні фінансується ЄС та Міністерством закордонних справ Литовської Республіки в межах проєкту EU4Youth-Natolin4EaP.

Інші новини

Всі новини