Восьма група держслужбовців розпочала навчання з питань європейської інтеграції в Коледжі Європи в Натоліні

Наш шлях до ЄС

11.03.2024

Восьма група українських державних службовців розпочала двомісячне навчання в Коледжі Європи у Натоліні (Польща) в межах проєкту Natolin4Capacity Building. Надалі ці експерти долучатимуться до забезпечення переговорного процесу щодо членства України в ЄС.

У навчанні візьмуть участь представники Національного агентства з питань запобігання корупції – НАЗК, Офісу Генерального прокурора, Міністерства юстиції України, Державної прикордонної служби України, а також Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції. Основним пріоритетом учасників, які входять до складу цієї групи, є розгляд комплексних кейсів, пов’язаних з кластером «Fundamentals» (Кластер з фундаментальних сфер).

Загалом в межах програми #Natolin4CapacityBuilding, яка фінансується ЄС та реалізується Коледжем Європи в Натоліні у співпраці з Урядовим офісом європейської та євроатлантичної інтеграції та Представництвом ЄС в Україні, підвищення кваліфікації у сфері європейської інтеграції пройшли 52 держслужбовці.

Інші новини

Всі новини