Восьма група українських держслужбовців успішно завершила двомісячне навчання з євроінтеграції в Натоліні

02.05.2024

Двомісячне навчання в Коледжі Європи у Натоліні (Польща) в межах проєкту Natolin4Capacity Building успішно завершила восьма група українських державних службовців.

Надалі ці експерти долучатимуться до забезпечення переговорного процесу щодо членства України в ЄС.

До навчання були залучені 8 учасників, які представляли Національне агентство з питань запобігання корупції – НАЗК, Офіс Генерального прокурора, Міністерство юстиції України, Державна прикордонна служба України, а також Урядовий офіс координації європейської та євроатлантичної інтеграції Секретаріату Кабінету Міністрів України. Під час навчання учасники приділили особливу увагу процесу майбутніх переговорів щодо вступу до ЄС в межах першого кластеру «Fundamentals» (кластер з фундаментальних сфер). Здобуті знання та навички дозволять їм ефективно захищати інтереси України та сприяти успішному завершенню євроінтеграційних реформ.

Загалом в межах програми #Natolin4CapacityBuilding, яка фінансується ЄС та реалізується Коледжем Європи в Натоліні у співпраці з Урядовим офісом європейської та євроатлантичної інтеграції та Представництвом ЄС в Україні, підвищення кваліфікації у сфері європейської інтеграції пройшли 52 держслужбовці.

Більше інформації про програму – за посиланням.