Мініфраструктури обговорює зі Світовим банком реформи у транспорті

Економічна та галузева співпраця

03.04.2018

1-2 квітня 2018 року під головуванням заступника Міністра з питань європейської інтеграції Віктора Довганя відбувся візит делегації Міністерства інфраструктури та Адміністрації морських портів України до Вашингтону, США. Про це повідомляє прес-служба Міністерства.

Разом з керівником Офісу підтримки реформ Міністерства інфраструктури Олександрою Клітіною було проведено робочу зустріч з представником України в Світовому Банку Романом Качуром, під час якої сторони обговорили пілотний проект WIM-систем на дорогах, а також фінансування пред-проекту концесії автодороги Львів – Краківець.

Також українська сторона зустрілася з директором Світового Банку для країн Східної Європи – Сату Кахоненом, директором з інфраструктурного фінансування Міністерства фінансів США – Деброю Вон Кох, виконавчим директором Комітету США з морського транспорту Хелен Броль та представниками Берегової охорони та Інженерного корпусу армії США.

Під час зустрічі були представлені необхідні законодавчі реформи для логістики внутрішніх водних шляхів та важливі інвестиційні інфраструктурні проекти, а також відбулася дискусія щодо пришвидшення прийняття інституційної реформи внутрішнього водного транспорту Парламентом.