Проект ЄС допомагатиме поєднати культуру та технології

04.03.2020

28 березня 2020 у Дніпрі відбудеться тематичний захід, присвячений темі поєднання культури та сучасних технологій. Захід організовує Національне бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні у партнерстві з U Open University та I Cultural Business Hub.

Про це повідомляє сайт Проекту ЄС “Креативна Європа”.

До участі запрошуються представники музеїв, бібліотек, культурних центрів та інших організацій або компаній, які працюють у сферах  IT, видавничої справи, культурної спадщини, перформативного та візуального мистецтва.

Учасники зможуть долучитися до дискусії із представниками культурного та технологічного напрямків діяльності про технології у перформативному мистецтві, взаємозв’язок IT-команд і мистецького сектору, можливості для поєднання та спілької роботи на міжнародному рівні над унікальними ідеями.

У другій частині заходу учасники зможуть відпрацювати заявку на конкурс «Поєднання культури та аудіовізуального контенту через цифрові технології», щоб отримати від 300 тисяч євро на реалізацію ідеї.

Участь безкоштовна за умови реєстрації.

Нагадаємо, розпочався конкурс спільних українсько-австрійських науково-дослідних проєктів на 2021-2022 роки. Проєкти за всіма науковими дисциплінами та тематичними напрямами приймають до 27 квітня 2020 року.