Ryanair розпочинає свою діяльність в Україні, – Володимир Омелян

Економічна та галузева співпраця

23.03.2018

23 березня 2018 року в присутності Президента України Петра Порошенка керівник аеропорту “Бориспіль” Павло Рябікін та очільниця летовища “Львів” Тетяна Романовська підписали контакт з найбільшою світовою авіакомпанією Ryanair. З боку Ryanair контракт підписав генеральний директор авіакомпанії Майкл О‘Лірі, повідомляє прес-служба Мінінфраструктури.

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян назвав прихід Ryanair до України найважливішою подією національного авіаційного простору за останні 20 років: «Найбільший низькотарифний авіаперевізник Європи розпочинає свою діяльність в Україні вже з жовтня цього року. Ми реалізуємо те, що декларуємо. Ми обіцяли, що Ryanair буде в Україні – сьогодні контракт підписано. Ми обіцяли General Electric в Україні – контракт підписано. Світові компанії вірять в Україну і ми робимо все можливе, щоб вони були присутні на українському ринку».

“Моя мрія, щоб не було різниці між Україною, Польщею, Німеччиною, Францією, Британією. З компанією «Ryanair» ми це робимо. Ми це зробимо на залізниці, зробимо в Укрпошті, в авіації та інших напрямках, якими займаємось. Так, було важко, але результат є і я дякую всім, хто зробив цей успіх можливим», – наголосив Володимир Омелян.

“Безумовно, якби не було підтримки Президента України, то цей контракт ще довго обговорювався, розглядався і виписувався, але все можливо, якщо є політична воля. І я радий, що в Україні вона є. Сьогоднішнє підписання Угоди – це успішне завершення переговорного процесу і початок великої історії Ryanair в Україні. Я вітаю Ryanair в Україні і бажаю успішної роботи на багато років вперед. Сьогодні я, як і мільйони українців, щасливий”, – додав очільник міністерства.