У Києві триває Шосте засідання Панелі Східного партнерства з питань довкілля та зміни клімату

Економічна та галузева співпраця

12.06.2018

У рамках заходу будуть оприлюднені результати реалізації проекту “Моніторинг та оцінка впровадження Україною положень Люксембурзької Декларації, що стосуються екологічного врядування”, повідомляє прес-служба Мінприроди.

У заході беруть участь: заступник Міністра екології та природних ресурсів України з питань європейської інтеграції Микола Кузьо, Надзвичайний  і Повноважний Посол Австрії в Україні Герміне Поппеллер, Перший секретар Делегації ЄС в Україні, керівник програми “Енергетика, транспорт та навколишнє середовище” Йоганнес Баур.

Місце проведення Шостого засідання Панелі Східного партнерства з питань довкілля та зміни клімату: Клуб Кабінету Міністрів, вул. Інститутська, 7.

ДО УВАГИ ЗМІ!

Брифінг: “Чи успішно Україна впроваджує ці положення Люксембурзької Декларації? Результати моніторингу та оцінки впровадження в Україні екологічного врядування” за участю Миколи Кузьо та представників  Делегації ЄС в Україні відбудеться  13 червня об 11:00 (2-й день Панелі Східного партнерства з питань довкілля та зміни клімату).

У брифінгу також візьмуть участь Надзвичайний  і Повноважний Посол Австрії в Україні Герміне Поппеллер, Перший секретар Делегації ЄС в Україні, керівник програми “Енергетика, транспорт та навколишнє середовище”” Йоганнес Баур.

Акредитація для ЗМІ за телефоном: +38 067 102 56 68 до 9:00 13 червня.