У Варшаві представники польського та українського бізнесу обговорять торговельно-економічне співробітництво

23.04.2019

У Польщі відбудеться ювілейний X Міжнародний форум “Дні українського бізнесу в Польщі”. Форум збере учасників 16 травня 2019 року у Варшаві та вкотре стане платформою для плідної співпраці представників влади бізнес-еліти двох країн, повідомляє Львівська ОДА. 

“Уже традиційно навесні Варшава відкриває свої двері для українського бізнесу, щороку стаючи місцем зустрічі представників державних та місцевих органів влади і бізнес-спільноти України та Польщі”, – сказано у повідомленні.

Форум традиційно пройде під патронатом Посольства України в Республіці Польща. Плануються виступи 20 спікерів з України та Польщі, нетворкінг та B2B зустрічі. 

У межах форуму учасники обговорюватимуть динаміку розвитку польсько-українського торговельно-економічного співробітництва, перспективи реалізації спільних дорожніх інфраструктурних проектів, проектів у сфері відновлюваної енергетики та енергозбереження, тенденції розвитку польсько-української співпраці в агропромисловому комплексі.

Організаторами форуму виступають Асоціація українського бізнесу в Польщі та Юридична група EUCON. Співорганізатори заходу – Конфедерація Роботодавців Lewiatan, Польська агенція інвестицій та торгівлі та Державна інноваційна фінансово-кредитна установа.

Раніше повідомлялося, що Асоціація добровільних пожежних команд Республіки Польща за підтримки Програми “U-LEAD з Європою” допоможуть вдосконалити систему цивільного захисту в об’єднаних громадах України.

Інші новини

Всі новини