Українські електровелосипеди продаватимуть у ЄС і США

Питання торгівлі

25.06.2019

Українська компанія Delfast, яка навесні перемогла у грантовій програмі «Кліматичні Інноваційні Ваучери» від ЄБРР та ЄС, отримала міжнародний ідентифікаційний код виробника WMI (World Manufacturer Identifier) і право призначати VIN-коди своїм електровелосипедам. Тепер компанія зможе вийти на міжнародні ринки з офіційним статусом виробника, а надалі планує продавати українські електровелосипеди у країнах ЄС та США. Про це повідомляє Національний промисловий портал.

Частиною ваучера від ЄБРР та ЄС стало оформлення міжнародного ідентифікаційного коду виробника. Отримання коду WMI та можливість призначати VIN-коди відкриває шлях для електробайків Delfast на всіх типах доріг і транспортних магістралей на основних ринках компанії. Електровелосипеди з VIN-кодом зможуть легально пересуватися міжміськими автострадами — оскільки вони здатні розганятися понад 25 км/год, VIN-код є для них обов’язковою вимогою.

Персональний електротранспорт від української компанії особливо зацікавить кур’єрські служби і сервіси доставки, що дозволить збільшити частку «зеленого» транспорту в міській та міжміській логістиці. А співпраця з міжнародними донорами рівня ЄБРР та ЄС стане додатковим підтвердженням якості продуктів Delfast, — переконані в компанії.

Кліматичний ваучер від ЄБРР та ЄС компанія також використає на вдосконалення апаратної складової продукту, а саме: дизайну рами, оновлення контролера двигуна, який збирає дані про стан велосипеда, контролює подачу енергії на педалі, виявляє несправності тощо. Окрім цього, компанія і надалі працюватиме у сфері захисту технологічної складової власного продукту, що включатиме сертифікацію і патентування розробок Delfast.

Інші новини

Всі новини