ЄС делегував свого представника до Наглядової ради Фонду енергоефективності

04.02.2019

Європейський Союз офіційно делегував свою представницю до Наглядової ради Фонду енергоефективності. Нею стала колишня співробітниця міжнародної компанії “PricewaterhouseCoopers”, спеціалістка у сфері аудиту Лаура Гарбенцьют.

Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко за результатами засідання Координаційної ради донорів Фонду енергоефективності та Мультидонорського трастового фонду спеціально створеного ЕС та урядом Німеччини для підтримки реформи енергоефективності в Україні.

За його словами,таким чином наглядова рада Фонду енергоефективності повноцінно сформована.

Раніше за результатами конкурсу до Наглядової ради Фонду енергоефективності обрали Анджея Райкевича (Республіка Польща) та Юлію Сабатюк (Україна). Також до складу органу увійшли представники Кабінету Міністрів України – заступник Міністра фінансів Юрій Гелетій і директорка Департаменту економіки систем життєзабезпечення Мінрегіону Наталія Хоцянівська.

Довідково:

Наглядова рада Фонду енергоефективності формується з двох представників Уряду, двох незалежних членів і одного представника міжнародних донорів. Члени Наглядової ради обираються на п’ятирічний термін, а одна й та ж особа може обиратися не більш трьох разів підряд і тільки шляхом конкурсного відбору.

Нагадаємо, у Фонді енергоефективності затвердили грантову політику.

Підготовлено за матеріалами Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України. Оригінал статті читайте за посиланням