Єврокомісар Бєньковська прибуде до Києва 27 березня

Економічна та галузева співпраця

23.03.2018

27 березня до Києва з візитом прибуде Єврокомісар із внутрішнього ринку, промисловості, підприємницької діяльності та малих і середніх підприємств Ельжбета Бєньковська, повідомляє Представництво Європейського Союзу в Україні.

Повідомляється, що головною метою її візиту є обговорення з представниками української влади та бізнесу прогрес у проведенні реформ та потенціал промислової та економічної співпраці між ЄС та Україною в окремих галузях.

Програма візиту передбачає, що Бєньковська разом з Прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом та Першим віце-прем’єр-міністром Степаном Кубівим відкриє другий Діалог високого рівня з промислових та регуляторних питань між ЄС та Україною.

Довідково

Головний акцент Діалогу високого рівня з промислових та регуляторних питань між Україною та ЄС зосереджено на співпраці між двома сторонами для сприяння регуляторному зближенню між ЄС та Україною в окремих галузях. Йдеться про такі сфери: автомобілебудування, текстильну промисловість, сировинну продукцію, технічні торговельні бар’єри  та державні закупівлі. Цей Діалог також сприяє посиленню співпраці щодо таких питань як стратегія розвитку малих і середніх підприємств, розвиток бізнесових кластерів чи космічної галузі, а також участі України в ключових програмах ЄС, зокрема “Конкурентоспроможність підприємств малого і середнього бізнесу – COSME” та “Горизонт 2020”.