Збірна України “Ігор Нескорених” провела у Києві відкрите тренування

Економічна та галузева співпраця

15.08.2018

Під час відкритого тренування партнери та спонсори збірної України могли спробувати свої особисті сили в таких дисциплінах: стрільба з луку, веслування на тренажерах, пауерліфтинг та велоспорт, повідомляє прес-служба Міноборони.

— На базі водно-веслувальних видів спорту ЦСК ЗС України з 8 до 22 серпня проходить другий тренувальний табір збірної України, де учасники підвищують рівень своєї фізичної форми для того, щоб гарно виступити у Сіднеї. Також сьогодні ми запросили партнерів та членів робочої групи позайматися разом з учасниками на тренажерах та поспілкуватися з ними, — зазначила координатор проекту “Ігри Нескорених” в Україні Оксана Горбач.

Під час тренувального табору окрім спортивних тренувань для учасників проводять уроки англійської мови та різні тренінги.

— Мета відкритого тренування — познайомити партнерів з учасниками та надати їм можливість спробувати свої сили у різних видах спорту. Спортсмени під час тренувального табору проживають в комфортабельних номерах на базі водно-веслувальних видів спорту ЦСК ЗС України, — сказав начальник Управління фізичної культури та спорту Міністерства оборони України полковник Юрій Фіногенов.